29 februari: Bloei! Frouljuspecial

29 februari: Bloei! Frouljuspecial

Op zaterdag 29 februari wordt er in de grote kerk in Kollumerzwaag een gezellige ontmoetingsdag georganiseerd voor vrouwen. De Frouljuspecial heeft het thema ‘Bloei!’. Een toepasselijke naam voor de tijd van het seizoen maar tegelijkertijd ook het doel van de dag: bloei!

Informatie
De Frouljuspecial is bedoeld om samen met anderen, tijd voor jezelf te nemen. Het veelzijdige programma bestaat uit verdieping, bezinning, plezier, dans en zang en spreekt jong en oud aan (aanmelden is mogelijk vanaf 16 jaar). Er worden diverse workshops aangeboden: mixed media, dans, pottenbakken en er is een bezinningstocht in de omgeving van Kollumerzwaag. De kosten van de dag zijn €15,- en hier krijg je een toegangsticket voor en allerlei lekkere hapjes, drankjes en eten.
Denk je nou… Druk, druk, druk! Ik weet niet of ik hier wel tijd voor heb? Dan hebben we goed nieuws voor je: 29 februari is een schrikkeldag, een extra dag in 2020 die je de komende 4 jaar wel kunt vergeten 😉

Programma zaterdag 29 februari

Inloop                                              14.30 uur
Start programma:                    15.00 uur
Einde programma:                   20.00 uur

Voor eten en drinken wordt gezorgd! Heb je dieetwensen? Geef dat dan door onderaan deze pagina.


Workshops

Bij Bloei! Frouljuspecial worden er verschillende workshops aangeboden. Kies één workshop uit onderstaande lijst en geef je keuze door bij je aanmelding. Je kunt je aanmelden via het formulier onderaan deze pagina. Als de workshop van je eerste keuze vol is, dan word je bij de workshop geplaatst die je als tweede keuze hebt opgegeven.

Dans workshop

Hola, gooi je heupen los tijdens de dansworkshop. Een professioneel maar bovenal gepassioneerd danseres wil graag haar dansplezier met je delen! Haar workshops worden als heel laagdrempelig ervaren. Tot dans!

Mixed media workshop (WORKSHOP IS VOL)

Hou jij ook zo van creatief bezig zijn? Lekker schilderen, tekenen enzovoort? Heb je ook vaak dat je eindresultaat niet wordt wat je in je hoofd had? Dan is mixed media art een hele leuke, nieuwe manier, om met divers materiaal lekker aan de slag te gaan. Het eindresultaat is gegarandeerd prachtig. Onze workshop leidster begeleid je bij iedere stap van het proces. Bij mixed media art maak je gebruik van divers materiaal, zoals het woord eigen al zegt; papier, verf, inkt enzovoort. ‘Let it go’ is een beetje het motto, van het een komt het ander! En aan het einde van de dag ga je naar huis met een prachtige door jouw gemaakte canvas. Heb jij zin in nieuwe, creatieve inspiratie, meld je dan aan voor deze workshop!

Pottenbak workshop (WORKSHOP IS VOL)

“Zoals klei in de hand van de pottenbakker” Probeer het deze dag zelf om van een klompje klei iets moois te maken. Rondvliegende kleispetters zijn de beste basis om een pot(je) te draaien op de pottenbakkerschijf. Probeer het zelf! Daarnaast kneed en maak je een eigen Bloei!-aandenken.

Handlettering workshop

Hou je ook zo van prachtige quotes, mooi vormgegeven woorden? Heb je zin om jouw favoriete quote of bijbeltekst op een mooie manier te leren vormgeven? Dan is deze workshop iets voor jou! Bij handlettering geef je een tekst een mooie vorm door de letters in verschillende stijlen op het papier te tekenen. Onze enthousiaste workshop leidster leert jou tijdens deze workshop om een tekst mooi vorm te geven op papier en natuurlijk krijg je je eindresultaat mee naar huis.

Bezinningstocht workshop

Een prachtige bezinningswandeling in de zuivere buitenlucht geïnspireerd op het thema ‘Bloei!’. Jullie maken onder begeleiding een mooie tocht met onderweg bezinningsmomenten en je houdt er een eigen, tastbare herinnering aan over. Tip: trek wel je wandelschoenen aan en zorg voor een zaklamp(je).

(Goed te weten: als de weersomstandigheden de wandeling niet toelaten, wordt er een interactieve workshop verzorgd die gebaseerd is op de bezinningstocht. Ook dan krijg je een inspirerende herinnering mee naar huis.) 

Opgaveformulier workshops
Je hebt keuze om één van vijf workshops te volgen tijdens de Bloei! Frouljuspecial. Vol = vol, dus geef je snel op via onderstaand formulier om zeker te zijn van een plek en je eerste keuze van een workshop door te geven!

Let op: je aanmelding is pas definitief als je €15,- euro hebt overgemaakt. Het rekeningnummer wordt op de bedankpagina weergegeven. Deelname is op eigen risico.

Wil je meer informatie over de bloei Frouljuspecial? Stuur dan een e-mailbericht naar frouljuspecial@gmail.com of volg ons op Facebook: www.facebook.com/bloeifrouljuspecial/

 

Het is niet meer mogelijk om je op te geven voor de Frouljuspecial. Heb je je al opgegeven en inmiddels betaald? Dan ontvang je deze week een e-mail met daarin verdere info over zaterdag 29 februari!

Share Button

Comments are closed.

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow