Najaarsconcert Brassband Juliana/Harmonia (met Tet Rozendal)

Najaarsconcert Brassband Juliana/Harmonia (met Tet Rozendal)

  • Datum: 31 okt 2015 • 19:30–22:30
  • Locatie: Gereformeerde kerk
  • Plaats: Kollumerzwaag

Op 31 oktober wordt in de Gereformeerde kerk in Kollumerzwaag weer een bijzonder najaarsconcert gehouden door Brassband Juliana/ Harmonia. Na de gebroeders Braam in 2014 zal nu als speciale gast Tet Rozendal meewerken.

Tet Rozendal is alom bekend als actrice, schrijfster, theatermaakster en zangeres. Samen met de Brassband kunt u dan ook veel variatie verwachten. De veelzijdigheid van haar werkzaamheden bieden haar oneindige mogelijkheden om steeds weer nieuwe werelden te creëren. Ze schreef, produceerde en speelde drie succesvolle solo voorstellingen. Ze weet met haar voorstellingen haar trouwe en groeiende publiek te verrassen en inspireren. Op 8 oktober 2015 gaat haar vierde solo voorstelling “NACHTVLINDER” in première. Naast haar eigen producties speelde ze verschillende rollen in Theatervoorstellingen en TV series.

Samen met de nieuwe dirigent Reimer Jan Rondaan wordt een fraai programma samengesteld, waarin “oude” nummers in een nieuw jasje worden gestoken, en tevens nieuwe spetterende nummers zullen worden uitgevoerd. Laat u verrassen deze avond!


Het jeugdkorps, onder leiding van het cultuurcentrum “De Waldsang”, zal de jeugddienst op 1 november begeleiden. Hierin spelen leerlingen uit Kollumerzwaag en De Westereen.

JulHar2014Klein

Brassband Juliana/Harmonia tijdens het concert in 2014 samen met de gebroeders Braam.

Share Button

Comments are closed.

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow