Nieuws vanuit de ZWO commissie over onze Granny’s

Nieuws vanuit de ZWO commissie over onze Granny’s

Sinds enige jaren ondersteunen we als kerkgenootschap via Dorcas twee Granny’s. De gesponsorde granny’s [wij dragen ca. € 30,- per maand per oudere bij] krijgen hulp van een maatschappelijk werker, ontvangen voedsel, kleding en medicijnen. En nog meer…

Nu hebben we het verdrietige nieuws ontvangen dat Granny Efrosinia is overleden aan de gevolgen van hoge ouderdom. Het ging al een tijdje niet zo goed met haar. Ze voelde zich steeds zwakker en lag veel op bed. Uiteindelijk is ze thuis gestorven. Familieleden regelden haar begrafenis. Het is een grote steun en bemoediging voor haar geweest om deel uit te maken van het project. Efrosinia heeft de leeftijd van 84 jaar bereikt. Door onze steun heeft ze aandacht hulp en zorg ontvangen, hiervoor was ze heel dankbaar.

In hetzelfde bericht vroeg Dorcas ons om nu een andere Granny te steunen en ons zo te blijven inzetten voor de allerarmsten. Hiermee zijn wij akkoord gegaan. Wij stellen u daarom nu onze nieuwe Granny voor.

Mevrouw Eudochia
Eudochia [geboren op 15 maart 1962] is weduwe, ze woont in Moldavië. Ze woont alleen en heeft één zoon. Ze heeft last van hart- en leverproblemen, de medische kosten drukken zwaar op haar inkomen [een klein pensioen].

We zijn blij en dankbaar dat we door uw geldelijke bijdrage in staat zijn om ook deze Granny te mogen steunen.

Groet vanuit de ZWO commissie

Share Button

Comments are closed.

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow