Zangdienst 7 oktober a.s. met organist Ronald Knol en pianist Harold Kooij

Zangdienst 7 oktober a.s. met organist Ronald Knol en pianist Harold Kooij

Alweer voor het vijfde jaar op rij (1e lustrum) komen organist Ronald Knol en pianist Harold Kooij naar Kollumerzwaag om o.a. onze samenzang te begeleiden tijdens de zangdienst op zondagavond 7 oktober a.s. De dienst in de Gereformeerde Kerk begint om 19.00 uur en staat opnieuw o.l.v. ds. J.P. Strietman.

Het belooft weer een prachtige dienst te worden waarin we mogen zingen tot en van Gods eer, daarbij gesterkt en begeleidt door het enthousiaste en virtuoze orgel- en pianospel van Ronald en Harold. Er zullen in de dienst ook weer een aantal blokjes zijn waarbij uw inbreng wordt gevraagd en u liederen kunt aangeven om op dat moment te zingen.

Vorig jaar hadden we nog met dank aan Hedzer en Willem Kooistra een primeur. Normaal gezien zien we de organist niet aan het werk tijdens zijn spel, maar door het plaatsen van een camera bij het orgel en een projectiescherm beneden in de kerk was dit ook heel goed te volgen. Dit hopen we dit jaar weer te herhalen.

Zet het alvast in de agenda, want u mag dit niet missen! Van harte uitgenodigd. De toegang is gratis, er wordt alleen een collecte gehouden voor de onkosten. Na de dienst zijn er nog instrumentale cd’s te verkrijgen van het samenspel van Ronald en Harold en ook van Ronald solo.

Share Button

Comments are closed.

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow