Gezellige bazaar en Samen aan Tafel

Gezellige bazaar en Samen aan Tafel

Een verslag en foto’s (gemaakt door Jantsje Wiersma) van de bazaar van 12 oktober zijn te vinden bij RTV NOF.

Graag delen we met u en jullie wat Samen aan Tafel heeft opgeleverd.

Samen aan Tafel leverde geen geld op, dat was ook niet het doel, maar wel liefde, gastvrijheid, samen-zijn, gevoel van veiligheid, warmte en erbij horen.

De kerkdeuren stonden letterlijk en figuurlijk wagenwijd open, de gastvrijheid vierde hoogtij, tafels waren gedekt en heerlijk eten klaargemaakt. Er was een gezin uit Congo dathet fijn vond uitgenodigd te zijn door een kerklid. Suzan uit, Armenie, die sinds 11 maanden in het Lichtpunt woont was er en heeft haar verhaal verteld. En er was een jonge vrouw uit Somalië die alleen in Kollumerzwaag is achtergebleven van een groep van vijf Somaliers. Via de Omtinkers van Kollumerzwaag zijn we met elkaar in contact gekomen en is ze door een kerklid uitgenodigd voor Samen aan Tafel. Het was haar verjaardag. In plaats van haar verjaardag te vieren in een vreemd land en vreemd dorp hebben we met zijn allen voor haar gezongen en haar verjaardag aan tafel gevierd. Mooier kon het bijna niet zijn.

Activiteiten zoals deze zijn van grote waarde, niet voor ons zelf maar juist voor die ander! Wij doen het met alle plezier. Geen moeite te veel!

Hartelijke groet van Engeltje, Martha en Hetty

Share Button

Comments are closed.

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow