Een feestje voor de kindernevendienst zondag 13 maart

Een feestje voor de kindernevendienst zondag 13 maart

Zondag 13 maart bouwen Janneke en Gerben tijdens de kindernevendienst met de kinderen een feestje in Zuid-Afrikaanse stijl. In Zuid-Afrika helpen zij Theo en Jinke bij het kinderwerk. Ze gaan naar scholen toe, maar de kinderen komen ook bij het Lighthouse. Hier vertellen zij hen dat God van hen houdt en dat zij waardevol zijn.

Deze kinderen groeien in een hele andere situatie op dan wij in Nederland. Vaak zijn ze heel arm en hun ouders kunnen niet altijd goed voor ze zorgen. Daarom is het belangrijk dat er mensen zijn die hen liefde geven, maar hen ook wat leren. Leren om andere keuzes te maken in hun leven. En vooral ook om hen te vertellen dat ze geliefd zijn. Koningskinderen, ook al zijn ze arm, ze zijn toch rijk omdat God hun Vader is en omdat Jezus ook voor hen is gestorven en opgestaan. Dat deed Jezus omdat ook zij (net als de kinderen van de kindernevendienst en wij allemaal) zo waardevol zijn.

Er wordt eigenlijk altijd een feestje van gemaakt. Dat willen Janneke en Gerben zondag ook met de kinderen van de kindernevendienst doen. Na afloop is er, net als altijd voor de kinderen in Karatara, iets lekkers.

Een feestje zonder feestgangers is geen feestje. We hopen daarom dat er zondag heel veel kinderen naar de kerk komen. Dan maken we er met elkaar een prachtig feest van.

Komen jullie allemaal? En neem vooral je vriendjes of vriendinnetjes mee.

Share Button

Comments are closed.

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow