Nacht zonder Dak voor Beautiful Gate

Nacht zonder Dak voor Beautiful Gate

Zaterdag 30 september worden de jongeren uit Kollumerzwaag tijdens Nacht zonder Dak uitgedaagd om één nacht door te brengen in hun eigen gemaakt krotje. Tijdens deze actie ervaren onze jongeren hoe het is om op straat te leven, zoals jongeren aan de andere kant van de wereld dagelijks doen. Het begint om 19.00 uur en vindt plaats achter de Gereformeerde kerk in Kollumerzwaag. Het doel is om zo veel mogelijk geld op te halen voor stichting Beautiful Gate

Stichting Beautiful Gate Nederland ondersteunt een aantal organisaties en projecten, die in Afrika zich inzetten voor kansarme kinderen en gezinnen. De nadruk van deze organisaties ligt op het gebied van het verbeteren van levensomstandigheden voor kansarme kinderen, het versterken van de draagkracht van gezinnen en het geven van informatie aan jong en oud.

Meedoen?
Er zijn al een aantal aanmeldingen binnen. Wil je ook mee doen? Stuur een mailtje naar jeugdwerkkollumerzwaag@gmail.com. Wij sturen je dan een sponsorlijst en meer informatie. Nodig ook je vrienden uit!

Na de Nacht zonder Dak is er op zondagochtend 1 oktober een speciale Beautiful Gate-kerkdienst met Gerrie Dantuma (ambassadeurs van Beautiful Gate Nederland en bekend van The voice of Holland).  De dienst wordt geleid door ds. Strietman.

Share Button

Comments are closed.

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow