Pelgrimswandeltocht in en om Kollumerzwaag ‘Op wei nei Peaske’

Pelgrimswandeltocht in en om Kollumerzwaag ‘Op wei nei Peaske’

Op Palmpasen (10 april a.s.) wordt er ’s middags voor jong en oud een wandeltocht georganiseerd. Deze Pelgrimswandeltocht heeft als thema “Op wei nei Peaske”.

Het doel van deze tocht is onder andere: bezinning, ontmoeten, genieten van de natuur, het nieuwe leven, stil staan bij week die dan voor ons ligt…

Tijdens de wandeling zijn er ‘pelgrimsplaatsen’ om even stil te staan bij verschillende punten die verbinding hebben met de Stille Week, Pasen, maar ook de tijd na Pasen.

De tocht gaat tussen 13.00 en 15.00 uur van start bij de Grutte Tsjerke en eindigt via de Alde Tsjerke. De tocht duurt een kleine 2 uur (ongeveer 4 km) en is zeker ook geschikt voor gezinnen met kinderen.

Vooraf aanmelden is verplicht i.v.m. de voorbereidingen en het maximaal aantal deelnemers. De organisatie hanteert kleine groepen van max. 15 personen. Kinderen mogen deelnemen onder begeleiding van een volwassene.

Aanmelden in groepsverband is ook mogelijk (2 tot 15 pers.). Dit kan de contactpersoon namens de groep bij opgave doorgeven.

“Ik heb er nu al zin in, hoe gaat het aanmelden?”

Aanmelden voor deze wandeltocht kan vanaf zaterdag 12 maart. Mail vanaf die dag onderstaande gegevens naar pelgrimswandeltocht@hotmail.com

Individueel aanmelden:
U/je mailt de volgende gegevens:
Voor- en achternaam
Leeftijd (volwassen/kind)

Gezin of groep aanmelden:
De contactpersoon van het gezin of van de groep mailt van iedere deelnemer de volgende gegevens:
Voor- en achternaam
Leeftijd (volwassen/kind)

Goed om te weten:
pelgrimswandeltocht@hotmail.com is een speciaal mailadres dat voor de aanmeldingen en verdere communicatie wordt gebruikt. Bevestiging op uw/je aanmelding gebeurt op volgorde van binnenkomst. De aangemelde deelnemers, gezinnen en groepen worden door de organisatie in een tijdvak ingedeeld. Uw/je/jullie starttijd wordt door de organisatie op een later moment gecommuniceerd (via ditzelfde mailadres).

Deelname aan de wandeltocht is gratis. Maar voel u/je vrij om een bijdrage te geven aan de ‘collecte’ aan het einde van de tocht. Deze collecte gaat volledig naar het project “lopen voor water in Ethiopië”. In Denbi (een dorpje met ongeveer 4500 inwoners en 40 km vanaf de hoofdstad Addis Ababa) wordt een watervoorziening gebouwd voor het plaatselijke ziekenhuis en de mensen en kinderen in de daaromheen gelegen dorpen. Er is geen stromend water waardoor ze aangewezen zijn op waterpunten. Ook is schoon water voor het ziekenhuis van groot belang. In de meivakantie wordt het geldbedrag in Ethiopië overhandigd aan Stichting Denbi Hospital Foundation Ethiopia (zie hulpaanethiopie en denhofe).

We zien u/jou en jullie graag op zondagmiddag 10 april!

Dit is een initiatief van Samen Groeien
(zie ook facebookpagina Samen Groeien Kollumerzwaag)

Share Button

Comments are closed.

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow