Reserveren “Proef samen het rijke evangelie” op vrijdag 31 maart

Reserveren “Proef samen het rijke evangelie” op vrijdag 31 maart

De laatste mogelijkheid om je/u/jullie op te geven is woensdag 22 maart.

Vrijdagavond 31 maart a.s. gaan we terug in de tijd naar de 1e eeuw en zijn gast aan de eettafel van Jezus. Benieuwd wat we eten en met welk bestek? En welke oude gebruiken, gewoontes, groeten en gebaren er nog steeds uit die tijd gebruikt worden? Met bijbelse inzichten en gepaste humor worden die avond onthullingen gedaan over het laatste avondmaal dat Jezus met Zijn discipelen vierde.

Vraag iemand mee, buurman/vrouw, collega, zoon, dochter, ouder, vriend, vriendin en reserveer nu jullie plek aan tafel.

Deze unieke beleving inclusief feestelijke maaltijd is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar. We gaan de diepte in, zullen verrijkt worden in geloof en kennis van het Heilig Avondmaal en onze zintuigen worden geprikkeld door gerechten die Jezus en zijn discipelen tijdens een feest aten. Maar let op! Picknicktafels of bierbanken bestonden nog niet in de 1e eeuw, dus we gaan er heerlijk bij liggen die avond (voor zover mogelijk). Corrigerende uitspraken van ouders zoals “ga eens rechtop zitten” zullen we die avond dus niet horen 😉 Vergeet niet een tuinkussen mee te nemen als je/u een ligplaats reserveert (een kussen ligt wat zachter dan een harde vloer).

Voor iedereen die deze avond mee viert: het wordt een bijzondere en feestelijke avond. Voor de beleving zou ‘feestkleding’ erg leuk zijn. Voor 1e eeuwse begrippen is dat simpelweg een wit accent in de kleding.

Tijdens deze avond wordt er een volledige maaltijd geserveerd. Bij opgave vragen we een financiële bijdrage van € 8 per persoon. Dit dekt niet de volledige kosten per persoon. Tijdens de avond is er de mogelijkheid om een vrijwillige, extra bijdrage te leveren. De opbrengst hiervan is voor onze gastheer en -vrouw. Zij verzorgen vrijwillig deze avond. Het is hun verlangen om deze avonden voor iedereen beschikbaar te stellen en meer van deze avonden te verzorgen.

Reserveren kan op 2 verschillende manieren:

  • Stuur een WhatsApp naar 06 – 36 38 32 72 (Sandra) en geef deze gegevens door:

(groeps)naam + aantal personen + aantal ligplekken of zitplekken.

Hierna ontvang je/u een tikkie terug. Na betaling is de reservering definitief.

  • Lever onderstaand opgavebriefje voor 22 maart in met daarbij de financiële bijdrage (€ 8 p.p.) in de brievenbus van Fam. Klaver op Foarwei 31 of Hoppemastate 6:

(groeps)Naam: ………………………………………………………………………………………………….

Mobiel nummer (contactpersoon): .………………………………………………………………….

Aantal personen: ………………………………………………………………………………………………

Aantal ligplekken: ……    (neem die avond een eigen tuinkussen mee)

Aantal zitplekken: ……

Share Button

Comments are closed.

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow