Themamiddag over Pinksterfeest Veenklooster bij Lichtpunt Kollumerzwaag op 25 mei

Themamiddag over Pinksterfeest Veenklooster bij Lichtpunt Kollumerzwaag op 25 mei

Nog even en het Pinksterfeest Veenklooster gaat van start. Ieder jaar weer een groots en vooral bijzonder gebeuren, waar duizenden bezoekers op af komen.

Het Pinksterfeest Veenklooster wordt georganiseerd door de stichting Zendingsfeesten Veenklooster.

In totaal zijn er meer dan 50 vrijwilligers actief betrokken bij de organisatie van het festival. Dit onder verantwoordelijkheid van het stichtingsbestuur dat het hele jaar bezig is met voorbereiden, overleggen en het geven van voorlichting.

Bij een meerdaags festival van deze omvang komt organisatorisch natuurlijk heel wat kijken. Om een inkijkje te geven in de organisatie komt Lieuwe Bijleveld, voorzitter Pinksterfeest Veenklooster, een presentatie geven. Hij gaat het hebben over de ontstaansgeschiedenis van het Pinksterfeest waarbij ook ingegaan wordt op de verbinding met Lichtpunt Kollumerzwaag. Daarnaast zal hij vertellen over het vele werk dat achter de schermen wordt gedaan. Ongetwijfeld zullen bijzondere voorvallen en de nodige anekdotes voorbij komen. Na de presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen.

De Warme Woonkamer

De genoemde thema-middag vindt plaats in het kader van de Warme Woonkamer. Iedereen is op donderdagmiddag welkom bij Lichtpunt voor een kop koffie, een goed gesprek en – voor die dat wenst – een warme maaltijd. Doel van de middagen is om mensen (weer) met elkaar in contact te laten komen. De Warme Woonkamer voorziet in een duidelijke behoefte, zeker in deze tijd van toenemende eenzaamheid.

Het Pinksterfeest Veenklooster is een grote jaarlijkse ontmoeting. De warme woonkamer is een ontmoetingsplek die iedere week wordt gehouden en daarmee een steeds terugkerende ontmoeting is.

De presentatie van Lieuwe Bijleveld is op donderdagmiddag 25 mei van 15.30 tot 16.30 uur in de ontmoetingszaal van Lichtpunt Kollumerzwaag aan Foarwei 111 te Kollumerzwaag. U bent welkom vanaf 15.00 uur, voor en na de presentatie is er gelegenheid tot ontmoeting. Toegang en koffie/thee zijn gratis!

Share Button

Comments are closed.

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow