Geweldige talentenshow in Trije doarpen Kollumersweach

Geweldige talentenshow in Trije doarpen Kollumersweach

Op vrijdagavond was het dan zover, de talentenshow Kollumersweach! Er was al druk geoefend bij de jeugdclub en maar liefst 10 acts stonden te popelen om op te treden voor een volle zaal. Het eerste optreden zette meteen de zaal op z’n kop met het nummer “shirt uit en zwaaien”, nou en dat deden de mannen. Daarna kwam de groep allforone met een hele medley en haalde alles uit de kast, je kon zien dat ze goed geoefend hadden.

Nadat Roelof een hele act in z’n eentje had gedaan, konden de meiden van K3 met z’n drieën het podium onveilig maken. Ze hadden een mooie  dans ingestudeerd met bijpassende jurkjes.  Nog voor de pauze kregen we een prachtig nummer van Taylor Swift en ook hier gingen de voetjes goed van de vloer. Daarna werden de kinderen getrakteerd op een heerlijke versnapering.

Na de verloting ter beschikking gesteld door de Jersey Molkerij, bakkerij van den Berg, polier van der Wal, VIREMA, bouwbedrijf Schotanus en bouwbedrijf Pompstra stond de clubleiding alweer klaar voor het volgende optreden. Zij gingen zeker voor de 12 punten met het nummer Europapa van niemand minder dan Joost Klein. De Trije doarpen stond daarna te schudden op zijn grondvesten door schurende gitaren, lange haren en een drumsolo door rockband Volbeat, wat een power…. Het publiek kon bij het nummer van Bruno Mars en de Lazy song even bijkomen en genieten van moves van Bruno en zijn monkeys. De avond werd afgesloten dan niemand minder dan de snollebollekes met een heel fleurig geheel.

De driekoppige jury bestaande uit meester Minne, tiktokker Jesse en Titia hadden de eer om uit te maken wie er met de eeuwige roem vandoor ging en een hele grote lolly. En het werd ze zeker niet gemakkelijk gemaakt. Tijdens dit zware overleg verzorgde Afke Boersma een gastoptreden. Natuurlijk kon onze dorpspresentator Willem Kooistra niet ontbreken en verzorgde Gosse een perfecte sound in de zaal achter de knoppen

Een prachtige avond waar nog lang over gesproken zal worden in Kollumersweach e.o.
4. Joost Klein  3. K3 2. Taylor Swift en 1. Volbeat

Share Button

Comments are closed.

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow