De Bazaar levert 5200 euro op voor de Oanset

De Bazaar levert 5200 euro op voor de Oanset

Foto: © Jantsje Wiersma

Zaterdag was er een Bazaar bij de Boei van de Gereformeerde kerk van Kollumerzwaag. Na het succes van vorig jaar was er ook nu weer de appeltaartwedstrijd aan verbonden. Een deskundige jury heeft de vele ingeleverde appeltaarten beoordeeld.

De eerste prijs was voor Zwanette Keegstra. De bazaar werd prima bezocht en de organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde dag. De opbrengst van ruim 5000 euro was dit jaar voor de verbouwing van de Oanset, het “jeugdhonk” van de kerk.

Kinderen
De hele ochtend waren er vele activiteiten voor de kinderen. Zo konden de kinderen geschminkt worden, de nagels laten lakken, de haren laten vlechten en cup cakes versieren. Ook konden ze een ritje maken met de ponykar. En natuurlijk was het springkussen buiten weer een succes.

Volwassenen
In de Boei was een groot assortiment aan artikelen binnengekomen, die aan de man gebracht moesten worden, zoals speelgoed, boeken, dvd’s, prachtige bloemstukken, gebreide sokken, snert enz. En niet ontbraken op deze ochtend de raadspelletjes en het draaiend rad. Tevens kon men genieten van een heerlijke kop soep, koffie of thee met cake, appeltaart. Op het plein voor de Boei was een rommelmarkt, waar ook veel belangstelling voor was.

Veiling van diensten
‘s Avonds was er weer het draaiend rad en voor het eerst een veiling van diensten aangeboden door gemeenteleden, echt een succes!

Meer foto’s zijn te vinden op RTV NOF

Share Button

Comments are closed.

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow