Een drukbezochte Bazaar

Een drukbezochte Bazaar

Zaterdag vond de jaarlijkse Bazaar in en rond de Boei plaats. Vanaf 09:00 uur kwamen de bezoekers bij de verschillende kramen langs voor onder andere boeken, sokken, bloemen, en speelgoed. De kinderen vermaakten zich buiten op het springkussen of binnen met spelletjes en activiteiten als nagellakken, tattoo’s plakken, armbanden maken of cupcakes versieren. Ook dit jaar ontbrak het rad van avontuur niet en was er een wedstrijd appeltaartbakken. Verder kon men genieten van vers gerookte vis, snert en lunchen en koffiedrinken in het lunchcafé.

Als afsluiter van de geslaagde ochtend, was iedereen s’avonds welkom voor een hapje en een drankje in de Boei. Er werd nog een aantal keren een draai gegeven aan het rad van avontuur. En de trekking van de eerder verkochte loten vond plaats.

De organisatie van de Bazaar denkt dat de dag ongeveer 4.800 euro heeft opgebracht. Dit is bestemd voor het jeugdwerk en een digitale lichtkrant voor de kerk. In de eerstvolgende Tsjerkepraat leest u het exacte bedrag.

Foto’s: Boukje Hendrika Weistra (RTV NOF) en Binnie Pompstra

Meer foto’s bij dit nieuws? Mail de webredactie

Share Button

Comments are closed.

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow