Foto’s|Video Terugblik Clubweekend (Update)

Foto’s|Video Terugblik Clubweekend (Update)

IMG_3708.JPG

Update 25/04/16 17:37 Ook de foto’s van het weekend van Diever (Hervormde kerk) staan online. Bekijk album.

Verslag Schiermonnikoog

Vrijdag 15 april 2016 gingen we met een groep van maar liefst 60 jongeren naar Schiermonnikoog. Vandaag keken we tijdens de slotdienst terug op een mooi en bijzonder weekend.

Vrijdagavond begonnen we met een speurtocht over het eiland. De jeugd kwam verschillende bijbelfiguren tegen die ‘de stem’ van God hadden gehoord. Zij kregen veel bijbelverhalen mee, van Jona tot Daniël. Traditiegetrouw sloten we de avond af met een broodje hamburger.

Zaterdag werden we al vroeg gewekt. Na een heerlijke ontbijt, begonnen we aan The Rock Solid. Iedereen had lievelingsmuziek bij zich en vertelde waarom ze er graag naar luisteren. Muziek kan veel betekenen in het geloof. Dat ervaren Herman en Tirza ook. Beide organiseren zij regelmatig christelijke muziekevenementen. Dit vertelden zij in een talkshow, dat geleid werd door Marjel.
Na de lunch was het weer tijd om er op uit te gaan. We huurden een fiets en gingen het eiland maar eens verkennen. De jongeren kregen een paar foto’s van bezienswaardigheden mee. Zij zochten op het eiland uit waar de foto’s ooit zijn genomen. Dit leverde mooie selfies op. Onderweg kwamen de groepen ook langs het strand, waar Marjel en Marten met de camera klaar stonden. De groepen hielpen hen met een muziekvideo. Het resultaat zie je onderaan.

Zaterdagavond, bonteavond! Het was een feest! De jeugd had zich goed voorbereid om op deze avond te knallen (soms letterlijk, met confetti-kanonnen). Rinus, Avicii, Jochem Meyer, de variatie en vooral het talent was groot. Presentatoren Barry (Feye) en Pier (Pieter) wisten niet wat zij zagen en ook het publiek kon het enthousiaste niet bekoelen. Er werd geklapt, gedanst, en gezongen. Ook tijdens de afterparty, waar de meezing platen om de oren vlogen, ging het los!

Na een goede nacht sloten we het clubkamp af met een dienst. De dienst sloot aan bij het thema The Voice of God en kreeg de titel Effe niks over stilte..

Jack sprak over het thema. We lazen het verhaal van profeet Elia (1 Koningen 19,1-18), zongen bekende liedjes, en deden verschillende spelactiviteiten. Ook kregen we nog een mooie getuigenis van Teije, die in zijn leven meerdere malen de stem van God heel bewust hoorde.

Het weekend zit er op. We pakten onze tassen in, ruimden de kamers op, en sloten met elkaar af. De jeugd kreeg de zegen van God. En een paar uur voor we weer richting Lauwersoog zetten we de muziek nog eens hard aan. De favoriete nummers, o.a. King Jesus is all, kwamen nog één keer voorbij.

Om nog even na te genieten, vind je hieronder de foto’s en de video. Verder nog een afspeellijst van de favoriete tracks van het weekend. Kun je alvast oefenen voor het Clubweekend 2017. Bedankt en tot in september bij Superclub!

Foto’s 

Bekijk album van het clubweekend in Schiermonnikoog (Gereformeerde kerk)
Bekijk album van het clubweekend in Diever (Hervormde kerk)

Video (Schiermonnikoog)

Playlist (Schiermonnikoog)

Share Button

Comments are closed.

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow