Opera Familia geeft prachtig concert voor Mission’s Flame

Opera Familia geeft prachtig concert voor Mission’s Flame

Een honderdkoppig publiek genoot zichtbaar van het benefietconcert van “Opera Familia” in de gereformeerde kerk van Kollumerzwaag. De sfeer zat er goed in, en vele bekende nummers, zoals “Ave Maria” kwamen voorbij.

Opera Familia, bestaande uit Carla, Paul en Belinda zijn in 2011 doorgebroken door het programma “ Holland got Talent” . Helaas moest Paul verstek laten gaan, maar door de prachtige stemmen en de grote variëteit van liedjes en gedichten was het een fantastische avond.

Het concert werd gegeven voor het goede doel Mission Flame. Deze organisatie zet zich in om kinderen in de Filipijnen een goede toekomst te geven d.m.v. educatie. Hierdoor wordt het mogelijk om een goede baan te vinden en de kinderen uit de seks industrie te houden.

“Opera Familia” draagt Mission Flame een warm toe, en wilde daarom belangeloos dit concert geven. Door de hulp van PTH (licht en geluid) en de gereformeerde kerk (gebouw en koffie) gaat 100% van de entree naar deze stichting. Eerder dit jaar hadden de clubs van de hervormde kerk al een rookworstenactie gehouden dat een kleine 450 euro had opgebracht. De clubs van de kerk steunen Mission Flame al een aantal jaren. Mede door dit concert is er een bedrag van 1500 euro opgehaald.

Stichting Mission’s Flame Ministries
Peter en Wil Scholte, woonachtig in Dronrijp gaan twee keer per jaar naar de Fillipijnen, om er voor te zorgen dat kansarme jongeren daar een opleiding kunnen volgen, zodat ze niet gedoemd zijn zich te prostitueren of in de mensenhandel terecht komen.
Het project van de stichting omvat het bekostigen van de opleiding van kansarme jongeren in de Filippijnen. In eerste instantie gaat het om rekenen en schrijven en lezen te leren, daarna wordt gekeken of ze een universitaire opleiding kunnen volgen. De mensen daar werken hard, maar ze verdienen niet genoeg geld om hun kinderen naar school te sturen. Voor jongeren zonder opleiding is er maar één manier om geld te verdienen en dat is als prostituee in een bar gaan werken.

Tekst en foto’s: Jantsje Wiersma, RTV NOF (bekijk alle foto’s)


Share Button

Comments are closed.

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow