Pinksterfeest Veenklooster zoekt standhouders

Pinksterfeest Veenklooster zoekt standhouders

Op 16 mei 2016 organiseert Pinksterfeest Veenklooster op haar evenemententerrein een grote en veelzijdige markt: Pinksterplaza. De organisatie is daarvoor op zoek naar hobbyisten, kleine ambachtelijke bedrijfjes, lokale initiatieven en kunstenaars die hun eigen gemaakte producten aan de man willen brengen. Ook mensen die een creatieve workshop kunnen geven zijn welkom.

Naast de bekende goede doelen en de evangelische (boek)winkels, zijn er al aanmeldingen van nieuwe standhouders. Zo hebben beginnend kinderkoor Joy Kids, Band Unity en Run This Town al een plekje gereserveerd.

Geïnteresseerden kunnen zich via de website www.pinksterfeest.com aanmelden of laten informeren. Een overdekte marktkraam kost slechts € 25,00. Het is ook mogelijk om een tafel te huren of zelf mee te nemen. De prijzen voor een tafel variëren tussen € 2,50 en € 15,00.

Het Pinksterfeest trekt ieder jaar duizenden mensen naar Veenklooster. Op maandag ziet de organisatie altijd een piek in het bezoekersaantal. De markt is een onderdeel van Pinksterplaza, dat dit jaar voor het eerst op Pinkstermaandag plaatsvindt. Pinksterplaza biedt jonge en oudere bezoekers een variërend programma. Naast de markt is er de hele middag muziek en zijn er voor jongeren spelactiviteiten en workshops.

Kraam/tafel Prijs
Overdekte marktkraam € 25,00
Tafel (3 bij 0,6 meter) € 15,00
Tafel (1,5 bij 0,6 meter) € 7,50
Meenemen eigen tafel € 2,50


Share Button

Comments are closed.

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow