Revival in Concert, afleveringen seizoen 2

Revival in Concert, afleveringen seizoen 2

Aflevering 3, de laatste van het 2e seizoen, is op zondag 18 oktober uitgezonden. Jonathan begeleidt Hinke en Matthijs als zij ‘The Blessing‘ in het Nederlands zingen.

Bekijk aflevering 2 van 11 oktober. Hinke en Matthijs zingen ‘Stil’ onder begeleiding van Jonathan en Douwe. Het lied is aangevraagd voor een gemeentelid, dat een dag later is overleden.

Bekijk de eerste aflevering in het tweede seizoen van Revival in Concert. Hinke en Leonie zingen ‘Ik zal er zijn‘, begeleid door Jonathan.


In het online format ‘Revival in Concert’ spelen twee muzikanten verzoeknummers met als doel: mensen die een moeilijke tijd doormaken, een hart onder de riem steken. “In het eerste seizoen mochten we wekelijks enkele duizenden mensen bereiken met dit programma. We hebben veel lovende reacties ontvangen en we kunnen dan ook niet wachten om nieuwe aanvragen te behandelen en mensen een hart onder de riem te steken”, laat Wietze weten.

Ken jij iemand die een moeilijke tijd doormaakt en wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Stuur dan een mailtje naar Revival Events of stuur een berichtje via Facebook.

Share Button

Comments are closed.

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow