Uitnodiging voor de start- en bloemenzondag

Uitnodiging voor de start- en bloemenzondag

Op zondag 22 september 2019 om 10.30 uur begint de start- en bloemenzondag. Vooraf bent u uitgenodigd voor een kopje koffie.

Dit jaar is het landelijke thema van de protestantse kerk ‘een goed verhaal’ en daar willen wij in Kollumerzwaag ook mee beginnen. Een goed verhaal is een verhaal dat het waard is om door te vertellen en om naar te luisteren. Met een goed verhaal kun je iets; je wordt er wijzer van, je deelt een ervaring en het helpt je om je eigen levensverhaal te schrijven.

Het verhaal waar het in de kerk om gaat is in de eerste plaats het verhaal van God, dat we kunnen lezen in de bijbel. Maar het is ook het verhaal van mensen die eeuwenlang ervaring hebben om het verhaal van God zich eigen te maken.

Eén van hen is Ruth en daar gaan we het op de startzondag over hebben. Een moedige gelovige vrouw in een moeilijke tijd. Mogelijk voor ons een voorbeeld.

Kom luisteren naar haar verhaal. Wij als werkgroep hebben er zin in om weer te starten en om bloemen uit te delen aan gemeenteleden, het omzien naar elkaar.

Neem gerust een bos bloemen mee.

De hartelijke groeten van de werkgroep erediensten en de heer P. Knijff

Share Button

Comments are closed.

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow