Dream Frouljuspecial op 4 februari

Dream Frouljuspecial op 4 februari

Op zaterdag 4 februari 2023 wordt er in de Grutte Tsjerke in Kollumerzwaag een gezellige ontmoetingsdag georganiseerd voor vrouwen. De Frouljuspecial heeft het thema ‘Dream!’.

De Frouljuspecial is bedoeld om samen met anderen, tijd voor jezelf te nemen. Het veelzijdige programma biedt verdieping, bezinning, plezier, creativiteit, zang en spreekt jong en oud aan (aanmelden is mogelijk vanaf 16 jaar). Er worden diverse workshops aangeboden: mixed media, coaching van Talitha Messchendorp, workshop creatief schrijven en LAGOM hapjes maken en er is een bezinningswandeling in de omgeving van Kollumerzwaag. De kosten van de special zijn €17,50 en hier krijg je een toegangsticket voor en allerlei lekkere hapjes, drankjes en eten.

Bij Dream! Frouljuspecial worden er verschillende workshops aangeboden. Je hebt keuze om één van de zes workshops te volgen tijdens de Dream! Frouljuspecial. Vol = vol, dus geef je snel op!

Klik hier voor meer informatie over de verschillende workshops. Hier kun je je ook meteen aanmelden voor de workshop(s) naar keuze. Opgeven kan tot 28 januari!

Share Button

Comments are closed.

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow